Nasz leocki oddział może poszczycić się podpisaniem bardzo wartościowej umowy! Jest to pierwsza, całkowicie zrealizowana przez "Spieler-Leocja" transakcja handlowa. Nie możemy podać do wiadomości publicznej kwoty jaką otrzymaliśmy za zrealizowanie zamówienia, ale konto przedsiębiorstwo pęka w szwach!
Spieler - zakłady produkcji odzieży sportowej
- Heinz-Werner Grüner
- Reakcje:
-
Kto to?
Landstreitkräfte
- Ludwik Tomović
- Reakcje:
-
Kto to?
Heinz-Werner Grüner pisze: ↑4 lata temuNie możemy podać do wiadomości publicznej kwoty jaką otrzymaliśmy za zrealizowanie zamówienia, ale konto przedsiębiorstwo pęka w szwach!
W pełni zasłużenie! Mam jednak nadzieję, że kolejka zamówień nie jest aż tak pełna, ponieważ się w niej ustawiam…
- Heinz-Werner Grüner
- Reakcje:
-
Kto to?
Landstreitkräfte
Hmm... WTedy pójdziemy na "szable na lodzie" (z discorda )
Nie ma tragedii, wyrabiam się "na bieżąco"...
- Heinz-Werner Grüner
- Reakcje:
-
Kto to?
Landstreitkräfte
Oddział w Leocji znakomicie się spisał i podpisał umowę z drużyną ligową LPPL czyli leockiej ligi piłkarskiej, drużyną OCD Nowy Brzeg!
-Tak się robi pieniądze... - powiedział jeden z członków brygady A, w leockiej filii naszego przedsiębiorstwa- nazwisko znane dyrekcji...
- Heinz-Werner Grüner
- Reakcje:
-
Kto to?
Landstreitkräfte
Właśnie otrzymałem potwierdzenie transakcji z reprezentacją Wandystanu!
A to jeszcze nie koniec na dziś! Bądźcie czujni!
- Heinz-Werner Grüner
- Reakcje:
-
Kto to?
Landstreitkräfte
Tym razem Skarland zawarł z nami umowę handlową na sprzęt sportowy! Podczas prezentacji przedstawiliśmy również koszulki dla bramkarzy... Sprawdźcie sami!
- Heinz-Werner Grüner
- Reakcje:
-
Kto to?
Landstreitkräfte
- Józef Wilhelm Potocki
- Reakcje:
-
Kto to?
W imieniu drużyny CRACOVII pragniemy zapytać szanownego Prezesa @Heinz-Werner Grüner Czy znalazłby się materiał na koszulki dla naszej ekipy z Krakowa. Wzór taki jak obecnie.
- Heinz-Werner Grüner
- Reakcje:
-
Kto to?
Landstreitkräfte
Materiał się znajdzie, ale zawsze w takim wypadku upraszam o dosłanie logo. Tego konkretnego, które ma się znaleźć na koszulkach, ze względu na to, że ja naprawdę mam co robić i nie jestem w stanie przewidzieć jakie akurat Szanowny Pan by wybrał na koszulki.
Z pierwszym kompletem sobie poradzę bez problemu, ale drugi komplet to jakie kolory?
To były błekitne?