Szlachetny Baronie nikt się nie gniewa, ot często mi zdarzają się wpadki, wiec trzeba mnie pilnować.
Szanowny Panie Michale, nikt nie rozdziela sobie funkcji. Proszę nie być urażony
Znamy Ekscelencję Orańskiego wszyscy, że jest świetnym finansistą.
Szlachetny Baronie nikt się nie gniewa, ot często mi zdarzają się wpadki, wiec trzeba mnie pilnować.
Szanowny Panie Michale, nikt nie rozdziela sobie funkcji. Proszę nie być urażony
Andrew von Habsburg, Herzog von Hohenberg
Regent Monarchii Austro-Węgier

Staram się jak mogę. Für Kaiser und Vaterland!
Freiherr Moritz von Oranien-Nassau,

Andrew von Habsburg pisze: ↑5 lata temuSzlachetny Baronie nikt się nie gniewa, ot często mi zdarzają się wpadki, wiec trzeba mnie pilnować.
Święte słowa...
Szanowni i Dostojni @Andrew von Habsburg @Heinz-Werner Grüner @Moritz von Oranien-Nassau
Jeszcze raz przepraszam, nie doczytałem, nie dosłyszałem, nie sprawdziłem i to ja walnąłem głupotę. Na swoją obronę mam tylko tyle, że pod koniec roku branża automotiv zwariowała, przychodzę do domu i padam.
emeryt
Heinz-Werner Grüner pisze: ↑5 lata temuSzlachetny, nie przejmować się i już. Jeszcze trochę i wszyscy będziemy pisać referaty błagające o przebaczenie, gdy zapomnimy kropki nad "i" wstawić.
OK ![]()
emeryt
Wypłaciłem dochody za grudzień. Jeśli pojawiły się jakieś błędy proszę niezwłocznie raportować.

Herr Oranien-Nassau,
czy potrzebna Panu jakaś pomoc w tych wszystkich kwestiach administracyjnych?

W najbliższych miesiącach sobie poradzę, Najjaśniejszy Panie. Co będzie potem to zobaczymy.