Ech, żeby nie ten system, co informuje, że ktoś już napisał wpis...
Pozsony - Wien/Innere Stadt - OS8/META RAJDU - Rallye von 2 Hauptstädten 1920
- JCKW Franz Joseph von Habsburg
- Reakcje:
-
Kto to?
Ordery
Kriegsmarine
- Heinz-Werner Grüner
- Reakcje:
-
Kto to?
Landstreitkräfte
Szanowni Kierowcy, z tych emocji zapomniałem pogratulować zwycięzcy, ale i pozostałym uczestnikom za udział... i ostrą rywalizację. Liczę, że w tym samym gronie spotkamy się w kolejnych rajdach.
Znacie już oficjalne wyniki. Nagrody (oficjalnie) pewnie rozdam dopiero jutro, ale proszę się nie obawiać na pewno je otrzymacie!
Chciałbym podziękować za kontynuowanie zabawy do samego końca... A już w listopadzie kolejny rajd... być może poza Austro-Węgrami...
Szczegóły wkrótce...
- Heinz-Werner Grüner
- Reakcje:
-
Kto to?
Landstreitkräfte
Franz Joseph von Habsburg pisze: ↑4 lata temuEch, żeby nie ten system, co informuje, że ktoś już napisał wpis...
A mamy coś takiego?
- Michał F. Lubomirski-Lisewicz
- Reakcje:
-
Kto to?
Otóż to! Można kilka razy wcisnąć „Wyślij” i nic...
(Teraz znowu
I jeszcze raz...)
Michał Franciszek Lubomirski-Lisewicz
Stolnik podlaski
Rector Universitatis Cracoviensis
Regimentarz wojsk litewskich
- Heinz-Werner Grüner
- Reakcje:
-
Kto to?
Landstreitkräfte
- JCKW Franz Joseph von Habsburg
- Reakcje:
-
Kto to?
Ordery
Kriegsmarine
Heinz-Werner Grüner pisze: ↑4 lata temuFranz Joseph von Habsburg pisze: ↑4 lata temuEch, żeby nie ten system, co informuje, że ktoś już napisał wpis...
A mamy coś takiego?
Ależ proszę nie poczytywać tego za złośliwość - po prostu, jak człowiek napisze o minutę za wcześnie, to nie zauważa .
- Heinz-Werner Grüner
- Reakcje:
-
Kto to?
Landstreitkräfte
Franz Joseph von Habsburg pisze: ↑4 lata temuAleż proszę nie poczytywać tego za złośliwość - po prostu, jak człowiek napisze o minutę za wcześnie, to nie zauważa
Tak się spieszyłem ze spaceru z psem, że założyłem, że meta jest godzinę później, a nie godzinę i jedną minutę.
Kto to w ogóle wymyślił?
- Graf Henryk von Groc
- Reakcje:
-
Kto to?
Ordery
Landstreitkräfte
No nie mogę uwierzyć, byłem pewny drugiego miejsca, a tu taki fuks ponownie dał mi najwyższe podium. Potwierdza się stara zasada że wyścig trwa dopóki ostatni zawodnik nie przekroczy linii mety. Dziękuję wszystkim za wspaniała rywalizację, zwłaszcza panu Heinz-Wernerowi Grünerowi. Podziękowanie składam również za organizację rajdu. Wspaniała impreza, aż szkoda że to już koniec. Gratuluję też wszystkim zdobytych punktów w klasyfikacji generalnej.
- Heinz-Werner Grüner
- Reakcje:
-
Kto to?
Landstreitkräfte
Henryk von Groc pisze: ↑4 lata temuPotwierdza się stara zasada że wyścig trwa dopóki ostatni zawodnik nie przekroczy linii mety.
Święte słowa. Najlepsze jest to, że pisałem jeszcze innego posta, spojrzałem na zegarek i zostało ok 15 sekund do 19:30. Klawiatura się zagotowała. Kliknąłem-wysłałem, szybkie przejście na inną zakładkę i bum(treść już miałem przygotowaną) poszło... Po czym podbijam do góry temat i widzę, że mam być 19:31.
Gratuluję zwycięstwa!
- Graf Henryk von Groc
- Reakcje:
-
Kto to?
Ordery
Landstreitkräfte
Bardzo dziękuję za gratulacje. Ja wczoraj się zagapiłem co kosztowało mnie cztery minuty. Tak bywa gdy człowiek robi dwie rzeczy na raz, a za kierownicą to niedopuszczalne.