No ja myślę, że klient nasz pan i Herr Potocki zapewne i takie zleci wyprodukować.
Stiegl - browar
- Heinz-Werner Grüner
- Reakcje:
-
Kto to?
Landstreitkräfte
-
Michał Jerzy Potocki
- Reakcje:
-
Kto to?
Landstreitkräfte
Heinz-Werner Grüner pisze: ↑4 lata temuNo ja myślę, że klient nasz pan i Herr Potocki zapewne i takie zleci wyprodukować.
Oczywiście. Niedługo pojawią się pierwsze produkty.
-
Michał Jerzy Potocki
- Reakcje:
-
Kto to?
Landstreitkräfte
Produkty marki Stiegl
nr. | Nazwa i opis | zawartość alkoholu |
---|---|---|
1 | Piwo marcowe (Märzenbier) to subfermentowane pełne piwo, które pierwotnie warzone było w marcu. | 5,0 % Alkoholu. |
2 | Piwo Pilsner to specjalne piwo, jest dolnosferowanym piwem nazwanym na cześć czeskiego miasta Pilzno, o zwiększonej zawartości chmielu (a także silnym aromacie chmielowym) i maksymalnej zawartości brzeczki12,5 °P. Piwy produkowane według firmy Pilsner Brauart stanowią obecnie większość piw produkowanych i sprzedawanych w Niemczech. | 4,9 % Alkoholu |
3 | Stiegl-Radler jest mieszanym napojem piwny m, składający się z piwa i lemoniady. | 2,0 % Alkoholu |
4 | Stiegl-Biała chmura naturalna. Piwo pszeniczne to piwo produkowane z dużą częścią słodu pszennego. Mówiąc kolokwialnie, termin "białe piwo" jest często używany jako synonim piwa pszenicznego, zwłaszcza w południowej Bawarii. Tradycyjnie, białe piwa mogą być również (górnofermentowane) piwa warzone z jęczmienia. | 5,1 % Alkoholu |
5 | Stiegl Sport-Weisse Alkoholfrei. Podobnie jak w przypadku innych piw bezalkoholowych, niska zawartość alkoholu w bezalkoholowym piwie pszenicznym. Polecany sportowcom. | alkoholfrei/ bez alkoholu |
6 | Stiegl-Paracelsus Bio-Zwickl zwany także kellerbier, jest niefiltrowanym, "naturalnie pochmurnym" piwem. Piwo jest zwykle oferowane bezpośrednio po procesie fermentacji w restauracjach lub pojawia się na rynku jako piwo butelkowane. | 5,2 % Alkoholu |
Załącznik
Märzenbier
Pilsner Bier
Radler
Weizenbier
Zwickelbier
- Ritter Moritz von Oranien-Nassau
- Reakcje:
-
Kto to?
Ordery
Landstreitkräfte
W pierwszym momencie nie zauważyłem przecinków przy procentach. Niezłe zdziwko miałem.
Freiherr Moritz von Oranien-Nassau,
- Heinz-Werner Grüner
- Reakcje:
-
Kto to?
Landstreitkräfte
- Heinz-Werner Grüner
- Reakcje:
-
Kto to?
Landstreitkräfte
-
Michał Jerzy Potocki
- Reakcje:
-
Kto to?
Landstreitkräfte
Panowie asortyment będzie powiększany. To dopiero początki firmy. Z resztą muszę jeszcze opłacić ją po zmianach w cenach. Zatem. Z czasem, pojawia się nowe trunki. Może nawet otworzymy jakąś filię na Węgrzech? Co myśli Czcigodny Palatyn o współpracy z Salzburgiem?
-
Barò Emeryt
- Reakcje:
-
Kto to?
Ordery
Landstreitkräfte
Michał Jerzy Potocki pisze: ↑4 lata temuMoże nawet otworzymy jakąś filię na Węgrzech? Co myśli Czcigodny Palatyn o współpracy z Salzburgiem?
Jak najbardziej.
emeryt
- Heinz-Werner Grüner
- Reakcje:
-
Kto to?
Landstreitkräfte