Drodzy Trenerzy, dostałem dzisiaj propozycję od jednego z trenerów, który chciałby bardzo przejąć Slaviję Sarajevo. Czy nie bedzie dla nas problemem jak oddamy drużynę pod władanie innej osobie? Mam zapewnienie, że klub nie zmieni swojej nazwy.
W sumie nie powinienem nawet pytać, tylko go zatwierdzać, ale wiecie, że u nas tradycja i zwyczaje są na piedestale. Proszę o możliwie szybkie wyrażenie swojej opinii by ewentualny nowy trener mógł przejąć drużynę najpóźniej jutro z rana.
Wykaz klubów
Wiktor Maretzky
Barò Targersdorf Borisz
Landstreitkräfte
Odznaczenia
Kto to?
Dla mnie nie ma problemu. Szanowny Kolega Miroslav Barbarez, ostatni raz prowadził trening Slaviji prawie cztery m-ce temu., dla dobra drużyny i ligi można pod w/w zapewnianiami zatrudnić nowego trenera.
Targersdorfi Borisz baró
palatinus regni Hungarie
JCKW Andrew von Habsburg
Kriegsmarine
Odznaczenia
Kto to?
Zgadzam się że zdaniem Ekscelencji
Andrew von Habsburg, Herzog von Hohenberg
Regent Monarchii Austro-Węgier
Witam. To ja zgłosiłem się po drużynę. Mogę pograć nawet w zastępstwie, do czasu aż obecny trener zechce wrócić do pracy. Jeden mecz nie zrobi większej różnicy, a z tego co widzę to wypowiedziało się raptem 3 z 14 trenerów. Zwyczaje wypada honorować, więc nie ma potrzeby się spieszyć.
Severin Verwaltung-Esteladio
Barò Targersdorf Borisz
Landstreitkräfte
Odznaczenia
Kto to?
Zwolnić Panie Prezesie.
Targersdorfi Borisz baró
palatinus regni Hungarie
Ritter Moritz von Oranien-Nassau
Landstreitkräfte
Odznaczenia
Kto to?
Skończy się maszynka do nabijania punktów i goli.
Moritz Ritter von Oranien-Nassau,
Namiestnik Krajów Korony św.Wacława
Niestety. Szkoda. Liczyłem w tym sezonie na 8:0.
/-/ Leutnat Michał Jerzy Potocki
Namiestnik Księstwa Salzburga
Barò Targersdorf Borisz
Landstreitkräfte
Odznaczenia
Kto to?
Ritter Moritz von Oranien-Nassau
Landstreitkräfte
Odznaczenia
Kto to?
Severin pisze: ↑3 miesiące temuWitam. To ja zgłosiłem się po drużynę. Mogę pograć nawet w zastępstwie, do czasu aż obecny trener zechce wrócić do pracy. Jeden mecz nie zrobi większej różnicy, a z tego co widzę to wypowiedziało się raptem 3 z 14 trenerów. Zwyczaje wypada honorować, więc nie ma potrzeby się spieszyć.
Przyjemnością (zobaczymy dla kogo ) będzie się z panem zmierzyć.
Moritz Ritter von Oranien-Nassau,
Namiestnik Krajów Korony św.Wacława